2Power ontwikkelt zich door voor jou💚

2Power vernieuwt voor jou

  In 2020 zijn we creatief geweest met alle veranderingen die ongevraagd op ons pad zijn gekomen. Dankbaarheid voor een goede gezondheid. En zeker ook het behouden of werken aan een goede gezondheid. Preventie van Corona en andere mogelijke ziekten zijn belangrijker geworden. En terecht. 
Ook 2Power heeft niet stil gezeten en heeft nieuwe richtingen aangeboord om de puzzel van jouw gezondheid beter te snappen zodat je efficiënter kan werken aan je eigen gezondheid. Hierdoor voel je je fitter en verlaag je het risico op ziektes op latere leeftijd. 
Hieronder vind je een aantal onderwerpen waar 2Power zich in heeft gespecialiseerd. 
Laat je verrassen en graag zie ik je in het nieuwe jaar. 
Voor nu wens ik je hele fijne en gezellige (en beetje gezonde) feestdagen en een gezond en liefdevol 2021. Let’s get vital

Liefs Elsbeth

Bericht voor mijn klanten:
2020 is voor 2Power een fantastisch jaar geweest. Vele klanten heb ik mogen helpen op hun weg naar een betere gezondheid en fitheid, als ook het kwijtraken van vele kilo’s. Heel erg bedankt voor het vertrouwen en het plezier dat ik hieraan heb beleefd. 

Ik wil fitter en gezonder worden Wil je fitter en gezonder worden, maar weet je niet hoe? Of vind je het lastig om keuzes te maken om je gezonder en fitter te voelen? 

Kom dan naar 2Power. Aan de hand van een analyse(formulier), weging en doormeting gaan we aan de slag. En hoe vaak je me nodig hebt om door te gaan bepaal jij. Dat verschilt van wekelijks tot maandelijks. 

Voor de analyse en uitgebreide bespreking betaal je €197.
Vervolgens koop je een 10-rittenkaart voor €300 voor 10 x 15-30 minuten met 2Power voor weging, meting, recepten, informatie en begeleiding. 
Naast de 10-rittenkaart kun je ook kiezen voor betaling per keer, het uurtarief ligt dan op €65 incl 21% BTW.

Wil je ook fitter en gezonder worden? Neem dan contact met me op via info@2power.nl of 06-16082363

Ik wil buiten bewegen
Steeds meer mensen willen buiten bewegen door Corona. En dat is geweldig. Want de buitenlucht is geneeskrachtige lucht voor je lichaam en je geest.
Daarom gaat 2Power in het nieuwe jaar nog meer naar buiten. Zowel de krachttraining als het powerwalken is voor iedereen geschikt. Omdat ik ook personal trainer ben kan ik de trainingen makkelijk aanpassen aan je eventuele blessures of ongemakken. 

Maandagochtend krachttraining speeltuin Vijverwijk Veghel 08.30 – 09.30 uur
Donderdagochtend krachttraining speeltuin Vijverwijk Veghel 08.30 – 09.30 uur: NIEUW

Maandagavond powerwalktraining Veghel 19.00 – 20.30 uur
Donderdagavond powerwalktraining Veghel 16.30 – 18.00: NIEUW

De trainingen kosten €9,50 incl. 21% BTW per keer bij abonnement tot en met 1 april. Je kan inhalen op een andere dag. Indien de training niet buiten kan dan wordt deze online aangeboden. De ervaring leert dat dit zelden voorkomt.

DE INSCHRIJVING IS GEOPEND. 
Wil je ook buiten bewegen? Neem dan contact met me op via info@2power.nl of 06-16082363


Prescan of inzicht in je darmen Als een van de eerste leefstijlcoaches werk ik met het darmmicrobioom. Vele opleidingen en cursussen heb ik er inmiddels voor gevolgd. En ik kan je zeggen dat dit de toekomst is. Samen met een Nederlands bedrijf krijg je inzicht in je goede en slechte bacteriën en ontvang je een voedingsadvies hoe je je darmen beter in balans kunt krijgen. Hierdoor ontwikkel je een betere weerstand en minder kans op ziektes en allergieën. 

Samen met een Zwitsers bedrijf heb je de mogelijkheid om een nog uitgebreidere analyse te doen van je spijsverteringskanaal. Alle schimmels, parasieten, tumormarkers, lekkende darmen, metalen, etc worden dan ook nog in kaart gebracht. En daar krijg je dan ook weer een advies bij. 

Vele ziektes kennen hun oorsprong in de darmen, zoals reuma en andere ontstekingsziekten, prikkelbare darmen, eczeem en allergieën.

Een onderzoek kost €190 – €525 (en dat betaal je aan het bedrijf) en dan komen daar de kosten voor de analyse en het advies nog bij. 

Wil je hier meer over weten dan kun je contact opnemen met mij via info@2power.nl of 06-16082363

Uurtarief
Vanaf 1 januari 2021 hanteert 2Power een uurtarief van €65 voor particulieren, incl 21% BTW, pakketten uitgezonderd.
Voor bedrijven geldt het uurtarief €65 excl. 21% BTW.

Ik ben geregistreerd leefstijl- en vitaliteitscoach bij de BLCN waardoor je kan checken of je voor vergoeding bij de verzekering in aanmerking komt. 2Power heeft geen contract met verzekeraars afgesloten. 

 
Tot slot wil ik jullie nog wijzen op een nieuw kindje van mij: Shit or Shine. Een gratis online magazine met community voor de vrouw na de behandeling van kanker. Vanaf 1 januari start er een gratis challenge: 21 dagen Challenge meer bewegen met Shit or Shine. 
Ken je vrouwen waarvoor Shit or Shine interessant kan zijn, dan zou ik het geweldig vinden als je deze tip aan hen doorgeeft. Zowel online als op de socials is Shit or Shine te vinden. 
Aanmelden voor de 21 dagen challenge kan hier

Elsbeth Slippens,
Geregistreerd Integraal Leefstijl- en Vitaliteitscoach bij BLCN. Remissiecoach en beweegcoach. 

Copyright © 2020 2Power, All rights reserved.

Over Elsbeth

Elsbeth heeft een passie voor voeding en beweging. Graag gaat ze de uitdaging aan om een vitalere versie van jezelf te worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *