Jump fit uit je bubbel

Vanaf 1 april gaan we langzaam weer open. Niet alleen Nederland, maar ook wijzelf. Gelukkig zorgt het weer daar ook voor. 
In deze nieuwsbrief vind je meer informatie over de ontwikkelingen bij 2Power, de nieuwe voorwaarden en krijg je tips om je eigen weerstand te boosten en je fitheid te verbeteren.
Ook kun je vanaf 6 april meedoen aan een 12 weeks afslankprogramma. Dat start lekker na de Paasdagen en dan ben je 1 juli klaar en gereed voor de zomer. En het helpt je om niet meteen 2 flessen wijn en 3 porties bitterballen naar binnen te werken als de terrassen weer open gaan (nou ja, alleen met Pasen dan). Hieronder vind je meer. 
Gezonder leven en een gezonder gewicht helpen jou om gezond te blijven bij het meer openstellen van Nederland. Jump fit uit je bubbel en word nog fitter naar de zomer toe. Schuil je niet achter een vaccin en vind de energie om hier mee aan de slag te gaan.
Tot slot richt ik mij tot de nieuwe klanten: krijg je deze nieuwsbrief voor het eerst en heb je je hiervoor niet aangemeld? Dan ontvang je deze omdat je klant bent (geweest) bij 2Power. Onderaan deze nieuwsbrief kun je je altijd afmelden als je dit niet op prijs stelt. Dan ontvang je de nieuwsbrief niet nog een keer, deze verzenden we 2 tot 4x per jaar. 

Zorg goed voor jezelf, geniet van het sociale leven dat straks open gaat met gepaste afstand. 

Liefs ElsbethTRX-suspension-trainer set incl. training.
 Heel simpelweg gezegd, is suspension training een vorm van training waarbij men alleen maar gebruik maakt van het eigen lichaamsgewicht en de zwaartekracht. Deze manier van trainen stelt je echter in staat om kracht op te bouwen, spieren op te bouwen, je flexibiliteit en stabiliteit te verbeteren en je core-strenght te verbeteren, terwijl je botdichtheid verbeterd wordt en de kans op blessures wordt verkleind. Er zijn dus vele voordelen aan het trainen met een suspension trainer zoals de originele TRX.
Je bevestigt de TRX binnen aan een deur (met deuranker) of buiten aan de muur of rondom een boomtak of speeltoestel. Je ontvangt een PDF met oefeningen cadeau in volgorde van moeilijkheid. 
Wil je een training van 30 minuten in Veghel volgen dan kan dat ook. Wat zijn de kosten?
TRX-suspension trainer met oefeningen in PDF? €47
TRX-suspension trainer met oefeningen en 30 minuten training? €79.50


 
Ja ik wil de TRX-suspension trainer kopen.
Buiten trainen

Vanaf maandag 12 april start weer de nieuwe serie outdoortrainingen van 2Power. En gelukkig is er weer meer mogelijk vanaf 16 maart. Iedereen die een vaste plek heeft behoudt deze plek totdat jezelf opzegt. Iedereen die dat niet heeft kan zich voor een vaste plek aanmelden. Wie het eerst komt wie het eerst maalt want we raken vol. 

Krachttraining
maandag 08.30 – 09.30 uur (VOL, je kan op de wachtlijst)
donderdag 08.30 – 09.30 uur (nog 6 plaatsen)
Powerwalktraining
maandag 19.00 – 20.30 uur (nog 2 plaatsen)
donderdag 16.30 – 18.00 uur (nog 8 plaatsen)

Alle informatie en het aanmelden vind je hier
Aanmelden kan tot 1 april 2021


In de volgende nieuwsbrief besteden we aandacht aan afvallen en het blijvend afvallen. 
Je kan je dan aanmelden voor een jaartraject afvallen en het niet meer aankomen. Houd het in de gaten. 


Sinds kort kan ik met in acht neming van de maatregelen weer klanten op kantoor ontvangen. Dus wil je je Corona-kilo’s kwijt, je darmen gezonder maken, uit je dip getrokken worden of een frisse start met een doormeting? Het kan en mag weer. Je kan me mailen en bellen voor een afspraak. Wil je liever online, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Alleen als het noodzakelijk is voor de wegingen en doormetingen is het handig om op kantoor af te spreken.Ik zie en help je graag. 
Hier vind je de nieuwe voorwaarden van 2Power.

Het uurtarief van 2Power is vanaf 1 januari 2021 €65 incl 21% BTW voor particulieren.

Over Elsbeth

Elsbeth heeft een passie voor voeding en beweging. Graag gaat ze de uitdaging aan om een vitalere versie van jezelf te worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *