Summer-Time & Corona-Time

Beste 2Power-klant,

De klachten na Corona zijn per persoon verschillend. Supplementen kunnen daar zeker een gunstig effect op hebben.

Maar wat schiet het alweer op met de vaccinaties. Ook ik heb mijn eerste prik gehad. Net voor onze vakantie heb ik de tweede prik. Wat is het toch wat, dat we dit met z’n allen mee moeten maken. Heel Nederland staat op z’n kop. En wij ook met z’n allen, want wat is het toch belangrijk voor ons om sociale contacten en gezelligheid te hebben.
Waarom heeft de een wel last van Corona-klachten en de andere niet? Waarom bij de een wel de reuk en smaak en bij de ander niet? Gelukkig is er steeds meer over bekend en mijn recente webinar van Orthokennis bevat zoveel nuttige informatie dat ik die wil delen met jullie. 
Wil je supplementenadvies? Dat kan. Lees hieronder meer.

Geniet van de zomer, van de mensen om je heen, van de terrassen, de restaurants en natuurlijk je lieve vrienden en familie.  En pas goed op jezelf.
 
Liefs Elsbeth

Doe mee met buiten trainen

Maandag 6 september en donderdag 16 september starten we weer en we gaan door tot en met 16 december 2021. M.u.v maandag 25 oktober en m.u.v. de donderdagen 9 september, 7 en 28 oktober. Inhalen kan bij een van de andere trainingen. 

Low Impact Bootcamp (krachttraining zonder rennen) voor vrouwen
maandag 08.30 – 09.30 uur (wachtlijst)  14 trainingen totaal
donderdag 08.30 – 09.30 uur (nog 4 plaatsen) 12 trainingen totaal

Powerwalktraining
maandag 17.15 – 18.45 uur (nog 4 plaatsen)

Alle informatie en het aanmelden vind je hier
Meld je zo snel mogelijk aan, hoe meer kans je maakt op een plek.

POST-COVID KLACHTEN, WAT KUN JE ERMEE?
De klachten kunnen fysiek, mentaal of met de longen te maken hebben. Voor de mentale klachten neem je contact op met je huisarts. En bij ernstige klachten zijn er speciale therapeuten die je verder kunnen helpen. Toch is er dan nog een grote groep mensen met klachten die ook graag geholpen willen worden. Dat kan onder andere bij mij.

Meer energie

Vermoeidheid komt vaak voor. Het opbouwen met bewegen is belangrijk. Begin met een klein rondje en bouw het iedere week uit naar een iets groter rondje. Het is belangrijk om iedere dag in beweging te zijn. Ook zijn er een aantal basisoefeningen die je kan doen zoals squats en traplopen. Ik kan je hier ook mee helpen in de vorm van een advies of aangevuld met training.

Reuk en smaak

Heb je problemen met je reuk en smaak dan is het belangrijk om voor 4 maanden Zink te nemen. Hiervoor gelden bepaalde doseringen. 

Supplementen

Je hoort tegenwoordig vaak Zink, magnesium, D3, Omega 3, selenium, etc als rijtje wat goed is bij Post-Covid klachten. Maar net zoals bij Zink geldt het ook voor de andere supplementen dat er een speciaal advies is bij bepaalde klachten. Zo gelden er andere supplementadviezen bij bijvoorbeeld luchtwegklachten. 

Heb je Post-Covid klachten en wil je weten wat je het beste aan suppletie kan nemen mail dan je klachten en vraag naar info@2power.nl Je ontvangt dan voor €25 een supplementadvies op maat. Indien gewenst kan ik ook de juiste supplementen voor je bestellen, maar dat mag je ook zelf doen.

Afbeeldingsresultaten voor supplementen

Wel/geen supplementen

Supplementen zijn er voor als je ze nodig hebt. Vele klanten heb ik blij gemaakt met het verhelpen van klachten door een combinatie van voedingsadviezen en supplementen. 
Een aantal supplementen kun je je hele leven slikken, anderen juist niet. 
Vitamine D3 wordt vanaf 45 jaar standaard geadviseerd. Vitamine D krijgen we binnen door zonlicht. Ook is vitamine D het supplement van het jaar geworden. Vitamine D is het Supplement van het Jaar 2021! | IVG (ivg-info.nl)
Zelf werk ik met een speciaal merk Vitamine D. Maar nog vaker hebben klanten veel voordeel van de Omega 3 olie die ik verkoop waar de vitamine D al in zit. Het is goed voor je hersenen, je hart en bloedvaten en het werkt ontstekingsremmend in het lichaam. Een supplement dat je voor altijd kan gebruiken. 
Mijn advies is dan ook om altijd samen met een deskundige te kijken naar je supplementen. Je kan bij mij tegen een vergoeding advies in winnen en er zelf mee aan de slag gaan. Ook is het mogelijk dat ik de supplementen voor je regel. Wat jij wilt.

Wil je meer informatie over hoe ik werk en wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op dan bespreken we het. 06-16082363 of info@2power.nl
 

Vanaf 6 september kunnen er weer afspraken ingepland worden. Maar voor welke vragen kun je nu terecht bij 2Power?
1. Een trainingsschema op maat zodat je zelf (of met mij) je lichaam kan trainen.
2. Voor personal training.

3. Voor een ontlastingsonderzoek van je darmen en maag aangevuld met een advies op maat voor leefstijl en voeding en supplementen. Dit kan je doen bij klachten of als pre-scan.
4. Voor het verhelpen van jouw lichamelijke klachten zoals vermoeidheid, endometriose, maag-darmklachten.

5. Een eenmalige sessie over wat nu een gezonde leefstijl en voeding is waarna je zelf aan de slag kan met deze adviezen en doelen die je stelt.
6. Een advies en begeleiding bij je doel om een gezond gewicht te bereiken.
7. Intermittent Fasting onder begeleiding.
8. De beste Omega 3 olie voor je lichaam en ander supplementenadvies. 

9. Advies en begeleiding na de behandeling van kanker of het leven met chronische kanker. Dat kan vanaf 1 sessie met leefstijladviezen.
10. Lid worden van de nieuwsbrief van shitorshine.nl voor gratis online informatie over een goed herstel na de behandeling van kanker. 

Over Elsbeth

Elsbeth heeft een passie voor voeding en beweging. Graag gaat ze de uitdaging aan om een vitalere versie van jezelf te worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *