2Power Projects


Als Project Manager ga ik graag de uitdaging aan om een vitaal onderwerp bij de kop te pakken binnen een organisatie. Of het nu gaat om vitale medewerkers, het creëren van een werkomgeving waar iedereen vitaal bezig is,of vitale opdrachten gerelateerd aan de klanten. Het kan allemaal. Als project manager werk ik snel, accuraat, samen, heb ik overzicht, integreer ik makkelijk en kan out of the box denken. 

Waarom vitaliteit in een organisatie?

Onderzoek wijst uit dat organisaties met vitale en bevlogen medewerkers 21% productiever en 22% meer winstgevend zijn. Klanten beoordelen vitale en bevlogen organisaties gemiddeld 10% beter dan niet-vitale organisaties. Vitale organisaties kennen 37% lager verzuim  en gemiddeld 45% lager verloop. Kortom: investeren in een vitale en bevlogen organisatie loont!

Visie

Mijn visie is dat vitale, gelukkige en bevlogen medewerkers het kloppend hart vormen van elke organisatie.  En dat vitale teams bijdragen aan een vitale organisatie. Echter, een integrale aanpak is nodig om tot diepgaande en duurzame gedrags- en cultuurverandering te komen.  Dat betekent dat je ook op strategisch en tactisch niveau naar de organisatie als geheel moet willen kijken.

Wat biedt 2Power?

Voor ieder project op het gebied van vitaliteit kun je met mij schakelen. Van medewerker of klant tot interne processen. Bel of mail mij en dan maken we een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Met de workshop ‘Quickscan Organisatie in Balans’ help ik je het probleem duidelijk te krijgen en mooier nog, gaan we meteen aan de slag om tot een door het team gedragen oplossing te komen. En dat kan allemaal al in één dagdeel!

2Power kun je inhuren voor al je vitaliteitsprojecten.

 

 

 

 

Afval programma dat bij je past!

Doe je mee?

Intermittent Fasting, Keto of bewuste keuzes die bij je passen. Voor 9 weken maak je een keuze die bij je past. 6 Weken heb je de mogelijkheid voor intensieve begeleiding. Je wordt iedere 3 weken doorgemeten.

Voor wie?

Het is een programma dat geschikt is voor iedereen. Wil je in balans komen? Ben je vermoeid? Andere vage klachten? Wil je graag wat afvallen? Wil je graag buikvet verliezen? Dan ben je aan het juiste adres.

Start in januari of februari en ontvang je korting.

Informatie en startbijeenkomst, inclusief uitgebreide meting. Daarnaast ga je met informatie naar huis voor de komende 6 weken.

  • Je ontvangt e-mails van 2Power met informatie.
  • Je deelt je ervaringen en vragen met 2Power.
  • Iedere ochtend doe je een urinetest en houd je de resultaten bij.
  • Via e-mail word je iedere week gecoacht.
  • Bij moeilijke momenten of dringende vragen is er contact via de app of telefoon.
  • Het belangrijkste doel is dat je het goed doorloopt en het volhoudt.

Bijeenkomst met uitwisselen van ervaringen, meting en conclusie.

Na 9 weken nogmaals een mogelijkheid voor een meting.

Kosten

3x bijeenkomst, metingen, materialen en coaching: Van €485 voor €275.

Wil je meedoen? Meld je dan aan door een mail te sturen naar info@2power.nl Je ontvangt dan meer informatie over de eerste bijeenkomst en de factuur.

Inschrijving Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle nieuws over Vitaliteit & gezonde leefstijl

schrijf u dan nu in voor de 2Power Nieuwsbrief.