2Power Projects


Als Project Manager ga ik graag de uitdaging aan om een vitaal onderwerp bij de kop te pakken binnen een organisatie. Of het nu gaat om vitale medewerkers, het creëren van een werkomgeving waar iedereen vitaal bezig is,of vitale opdrachten gerelateerd aan de klanten. Het kan allemaal. Als project manager werk ik snel, accuraat, samen, heb ik overzicht, integreer ik makkelijk en kan out of the box denken. 

Waarom vitaliteit in een organisatie?

Onderzoek wijst uit dat organisaties met vitale en bevlogen medewerkers 21% productiever en 22% meer winstgevend zijn. Klanten beoordelen vitale en bevlogen organisaties gemiddeld 10% beter dan niet-vitale organisaties. Vitale organisaties kennen 37% lager verzuim  en gemiddeld 45% lager verloop. Kortom: investeren in een vitale en bevlogen organisatie loont!

Visie

Mijn visie is dat vitale, gelukkige en bevlogen medewerkers het kloppend hart vormen van elke organisatie.  En dat vitale teams bijdragen aan een vitale organisatie. Echter, een integrale aanpak is nodig om tot diepgaande en duurzame gedrags- en cultuurverandering te komen.  Dat betekent dat je ook op strategisch en tactisch niveau naar de organisatie als geheel moet willen kijken.

Wat biedt 2Power?

Voor ieder project op het gebied van vitaliteit kun je met mij schakelen. Van medewerker of klant tot interne processen. Bel of mail mij en dan maken we een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Met de workshop ‘Quickscan Organisatie in Balans’ help ik je het probleem duidelijk te krijgen en mooier nog, gaan we meteen aan de slag om tot een door het team gedragen oplossing te komen. En dat kan allemaal al in één dagdeel!

2Power kun je inhuren voor al je vitaliteitsprojecten.

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.