2POWER Wie ben ik?

Wie ik ben? Elsbeth Slippens-Heuver, woonachtig in Veghel en een passie voor voeding, beweging en medische onderwerpen (naast tuinieren, koken en schilderen). Inmiddels afgestudeerd beweegcoach, leefstijl- vitaliteitscoach, leefstijltrainer en remissiecoach. Vanuit 2Power hoop ik mensen te inspireren en te informeren over vitaliteit. Bij jou, je omgeving en je werkplek. Ik coach, leg verbindingen en werk pragmatisch aan een stabiele basis van waaruit vitaliteit kan blijven bestaan of ontspringen. 

Mijn ervaring

Na mijn opleiding Ergotherapie ben ik gaan werken in de farmaceutische industrie. Dat bracht mij medische kennis, commercie, service, management, training, positieve vechtlust en samenwerking. Na deze periode ben ik mij gaan verdiepen in alles behalve medicijnen, waardoor ik de andere kant van de gezondheidszorg heb leren kennen.  Daar komt mijn sportiviteit en interesse voor gezonde voeding nog bij.

Door dit alles heb ik ervaren dat preventie en behandeling met medicijnen totaal iets anders is. Medicijnen zijn belangrijk bij de behandeling van bepaalde ziektes of wanneer acuut medisch handelen noodzakelijk is. Voeding, beweging en mind zijn juist altijd belangrijk in je leven, vanaf de zwangerschap, geboorte tot je dood.

Omdat ik van mijn passie mijn beroep wil maken ben ik aan de slag gegaan. Als eerste ben ik de opleiding tot beweegcoach gaan volgen. Vervolgens met de opleiding tot Integraal Leefstijl-en  vitaliteitscoach. Evenals de opleiding Quickscan Organisatie in Balans™. De opleiding tot Professioneel Leefstijltrainer en Remissiecoach heb ik inmiddels ook afgerond.  Mijn ervaringen wil ik vanuit 2Power  gebruiken om mensen en organisaties bewust te laten ervaren wat vitaliteit met je doet. Ook laat ik je graag zien hoe je er voor kan zorgen dat je zelf aan het roer gaat staan van je leven en vitaal wordt en blijft! Dat er een basis ontwikkeld kan worden waar jij je prettig bij voelt.

Ik heb gezien en ervaren, dat goede voeding, beweging, ontspanning, mentale kracht en de emotie nauw met elkaar verbonden zijn. Het helpt om je gelukkig, gezond en fit te voelen. Zelfs met klachten/ beperkingen is het mogelijk om de regie te nemen en te gaan voor geluk! 

2Power projecten

Vitaliteitsprojecten vormen een belangrijke basis van 2Power. Projecten om grotere groepen te bereiken over leefstijl en vitaliteit. En dat vanuit verschillende invalshoeken, zoals gezondheidszorg, overheid en bedrijven. Het doel van mij is om iedereen bewust te maken van de mogelijkheden die vitaliteit en leefstijl hen kan bieden en dat ze een basis vormen voor morgen.

2Power personal: coaching, advies en training

Mijn coaching begint bij stilstaan en kijken wat er speelt. Je krijgt inzicht in bepaalde gewoontes en patronen die je hebt ontwikkeld. In alle rust leer je op jezelf te reflecteren, werk je aan jouw doelen en motiveer, confronteer en stimuleer ik je waar nodig. Het coachen gebeurt aan de hand van het balansmodel.

Voor advies en training op het gebied van voeding ga ik grondig te werk. Met de basis van jouw voedingspatroon of je houding en beweging gaan we aan de slag. Wat heeft het lichaam nodig? Wat is 100% gezond en welke gezonde stappen kun je zetten. Dit alles kan gecombineerd worden met groepstrainingen.

Elsbeth Slippens-Heuver 2Power Leefstijl- vitaliteitscoach

 

Afval programma dat bij je past!

Doe je mee?

Intermittent Fasting, Keto of bewuste keuzes die bij je passen. Voor 9 weken maak je een keuze die bij je past. 6 Weken heb je de mogelijkheid voor intensieve begeleiding. Je wordt iedere 3 weken doorgemeten.

Voor wie?

Het is een programma dat geschikt is voor iedereen. Wil je in balans komen? Ben je vermoeid? Andere vage klachten? Wil je graag wat afvallen? Wil je graag buikvet verliezen? Dan ben je aan het juiste adres.

Start in januari of februari en ontvang je korting.

Informatie en startbijeenkomst, inclusief uitgebreide meting. Daarnaast ga je met informatie naar huis voor de komende 6 weken.

  • Je ontvangt e-mails van 2Power met informatie.
  • Je deelt je ervaringen en vragen met 2Power.
  • Iedere ochtend doe je een urinetest en houd je de resultaten bij.
  • Via e-mail word je iedere week gecoacht.
  • Bij moeilijke momenten of dringende vragen is er contact via de app of telefoon.
  • Het belangrijkste doel is dat je het goed doorloopt en het volhoudt.

Bijeenkomst met uitwisselen van ervaringen, meting en conclusie.

Na 9 weken nogmaals een mogelijkheid voor een meting.

Kosten

3x bijeenkomst, metingen, materialen en coaching: Van €485 voor €275.

Wil je meedoen? Meld je dan aan door een mail te sturen naar info@2power.nl Je ontvangt dan meer informatie over de eerste bijeenkomst en de factuur.

Inschrijving Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle nieuws over Vitaliteit & gezonde leefstijl

schrijf u dan nu in voor de 2Power Nieuwsbrief.