2PowerOutdoor groepstraining

2Power traint altijd buiten

Bewegen is gezond en houd je vitaal.  Doe je mee?

Steeds meer mensen willen buiten bewegen door Corona. En dat is geweldig. Want de buitenlucht is geneeskrachtige lucht voor je lichaam en je geest.
Daarom gaat 2Power in het nieuwe jaar nog meer naar buiten. Zowel de krachttraining als het powerwalken is voor iedereen geschikt. Omdat ik ook personal trainer ben kan ik de trainingen makkelijk aanpassen aan je eventuele blessures of ongemakken. 

Low impact Bootcamp 

Oftewel krachttraining zonder rennen, sprinten en jumpen. Al ruim 3 jaar in de speeltuin van de Vijverwijk in Veghel met iedere keer een ander programma. Die afwisseling wordt erg gewaardeerd. En regent het echt heel hard dan gaat de training online. Ook mag je inhalen bij een van de andere trainingen van 2Power. 

Maandag 6 september en donderdag 16 september starten we weer en we gaan door tot en met 16 december 2021. M.u.v maandag 25 oktober en m.u.v. de donderdagen 9 september, 7 en 28 oktober. Inhalen kan bij een van de andere trainingen. 

Low Impact Bootcamp (krachttraining zonder rennen) voor vrouwen
maandag 08.30 – 09.30 uur (wachtlijst)  14 trainingen totaal
donderdag 08.30 – 09.30 uur (nog 4 plaatsen) 12 trainingen totaal

Powerwalken

Op maandag zijn we met een gezellige groep vrouwen door en rondom Veghel aan het powerwalken. Iedere keer een andere route wat het erg leuk maakt. We powerwalken gemiddeld 6 km per uur en tussendoor doen we krachtoefeningen. Heb je zin om je hierbij aan te sluiten? Gezellig, kom erbij. 
Powerwalktraining
maandag 17.15 – 18.45 uur 14 trainingen totaal (nog 4 plaatsen)

Meer informatie over Powerwalktrainingen vind je hier. 

Alle informatie over de data, tijden en kosten en het aanmelden vind je hier.

Ook kun je je hieronder aanmelden. 

Groetjes Elsbeth

 

Reacties zijn gesloten.