Voeding

Voeding is een belangrijke basis voor een goede gezondheid. Wil je meer energie, je langetermijngezondheid verbeteren en/of je vetverbranding stimuleren? Beter slapen, minder opvliegers, afvallen of fris wakker worden? Met je voeding kun je heel veel.

Bij 2Power werken we op maat. Afhankelijk van je meetresultaten, je leefstijl en je doelen maken we een plan op maat. Dat kan eenmalig of in een programma van 9 weken. Na deze eenmalige of 9-weekse periode kun je verder ondersteuning krijgen van 2Power voor het behoud van je leefstijlaanpassingen. 

  1. Voedingsanalyse eenmalig

    In deze analyse gaan we in op voeding, evt. aangevuld met een lichaamsmeting of doormeting op vitaminen/mineralen. Aan de hand van de resultaten en het gesprek ga je zelf je doelen stellen om aan te werken. Ik help je daarbij. We werken NIET met diëten, maar met kleine stapjes op de ladder van 100% gezond. Een leefstijl- en voedingsanalyse duurt 90-120 minuten en kost €197. Je krijgt informatie waar je zelf mee aan de slag gaat.

  2. Begeleiding na de start

Na de voedingsanalyse kan ik je begeleiden naar meer fitheid door je leefstijl aan te passen. Hiervoor kun je een 10-rittenkaart kopen voor €300 waarbij je 15-30 minuten per keer langs kan komen voor de begeleiding die je nodig hebt, inclusief recepten, etc. Ook is het mogelijk om per keer te betalen. 

3.  9 weekse challenge op maat

Aan de hand van een analyse bespreken we de verschillende programma’s en maak je een keuze die bij je past. Na een eerste meting ga je aan de slag. Na 3 weken krijg je een tussenmeting en na 6 weken een eindmeting. Doelen voor daarna worden gemaakt waarna je na 9 weken nog een keer terugkomt voor een meting. Tussendoor word je de eerste 6 weken gecoacht. De kosten voor deze 9 weekse challenge zijn €299. De volgende programma’s zijn mogelijk:

    • Intermittent Fasting 
    • Keto-therapie
    • De ladder naar 100% gezond

Wil je verdere ondersteuning op maat dan betaal je €32.50 per half uur incl 21% BTW

Aanmelden / contact

Reacties zijn gesloten.