Voedingsanalyse

Voeding is een belangrijke basis voor een goede gezondheid. Wil je meer energie, je langetermijngezondheid verbeteren en/of je vetverbranding stimuleren? Dan is een Leefstijl- voedingsanalyse goed om mee te starten. Op basis daarvan wordt het vervolg bepaald.

Stap 1:

Kennismakingsgesprek: je veranderwens en verwachtingen, kijken we of er een klik is. Mijn werkwijze en mogelijkheden uitleggen. Dit gesprek duurt 30 minuten en is kosteloos en vrijblijvend.

​Stap 2:

Leefstijl- en voedingsanalyse als je veranderwens bij je lichaam ligt. In deze analyse gaan we in op voeding, beweging, ontspanning en rust, evt. aangevuld met een lichaamsmeting of doormeting op vitaminen/mineralen. Aan de hand van de resultaten en het gesprek ga je zelf je doelen stellen om aan te werken. Ik help je daarbij. We werken NIET met diëten, maar met kleine stapjes op de ladder van 100% gezond. Een leefstijl- en voedingsanalyse duurt 90-120 minuten.

Stap 3:

Als je ervoor kiest om meerdere coachgesprekken aan te gaan, zal ik werken met verschillende methodes, passend bij jou en je veranderwens. Ik wil je de tools geven om weer lekker in je vel te komen en te blijven. Een coachgesprek duurt 60 minuten en een traject bestaat meestal uit 5-10 gesprekken van 60 minuten met een tussentijdse evaluatie. Ook is er de mogelijkheid om korte evaluatiesessies te plannen van 30 minuten, waarbij er eveneens een weegmoment is.

Prijzen incl 21% BTW

Stap 1 en 2 : €150

Stap 3: €60 per coachingsgesprek van 60 minuten en/of  €30 per 30 minuten korte evaluatie en wegen

Aanmelden / contact

Inschrijving Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle nieuws over Vitaliteit & gezonde leefstijl

schrijf u dan nu in voor de 2Power Nieuwsbrief.