PERSONAL TRAINING

 

Personal training of een persoonlijk beweegplan behoren zeker tot de mogelijkheden. Dit kan ook nog gecombineerd worden met de groepstrainingen die ik geef. Jouw beweegdoel formuleren we samen en jij gaat daar lekker mee aan de slag. Met of zonder mij.

 

Ben je met 2,3 of 4 personen en willen jullie training? Dan kan dat. Dat kan buiten, maar ook binnen, of in je eigen sportruimte. Er is van alles mogelijk en heel laagdrempelig. 

Als beweegcoach maak ik aan de hand van een intake en houdings- en bewegingsanalyse een trainingsplan.

Een trainingsplan op maat, die je deels in de sportschool, outdoor of thuis kunt doen. Door dat te combineren met 1x per week een personal training werk je constructief aan je lichaam.

Ook kun je de personal training combineren met een groepstraining van 2Power.

Het doel is om een plan te ontwikkelen wat je vol kan houden en waarbij je werkt aan je core, kracht en uithoudingsvermogen. Die combinatie is goed voor je lichaam.

Hoe gaan we te werk?

Als eerste gaan we aan de hand van een intakeformulier samen 1,5 uur aan de slag om exact te bepalen wat er nodig is en wenselijk. Daarin doe ik meteen een meting en een houdings- en bewegingsanalyse.

Vervolgens formuleer ik aan de hand daarvan een trainingsplan wat je 6-8 weken kunt uitvoeren, om het vervolgens weer aan te passen.

Daarnaast train ik je dan naar behoefte waarbij we andere oefeningen en uitdagingen aangaan.

 

Waar vinden de trainingen plaats?

De coaching en training vindt bij jou plaats, of op een nader vast te stellen locatie.

Kosten

Training per uur € 60,00 excl. 21% BTW 

Analyse, intake en plan nodig? €180,00 incl. 21% BTW

Reiskosten buiten Veghel a € 0,19 per km.

Interesse?