Pakketprijzen

Bij 2Power betaal je altijd zelf de kosten van het onderzoek. Hier zet ik niets bovenop. Mijn uren breng ik in rekening. 

Hieronder vind je een aantal mogelijkheden, maar alles is mogelijk om te onderzoeken via bloed, urine, ontlasting en speeksel. 

Pre-scan spijsverteringskanaal

€799,00

Inclusief uitgebreid verslag van de resultaten van het onderzoek , analyse door mij en 1,5 uur toelichting en advies.

 

Wanneer? 

Om in de basis te kijken hoe het ervoor staat.

Wanneer je veel klachten hebt, omdat de therapie nav dit onderzoek erg goed is. 

In overleg kijken we welk onderzoek het beste past.


Basisscreening darm 

€599 (prijs onderzoek alleen is €215.70)

Inclusief online anamnese, vragenlijst, analyse van de klachten en analyse van de resultaten. Toelichting en advies voor 1,5 uur. 

 

Wanneer?

Bij klachten van de darmen, problemen met je stoelgang, huidproblemen, klachten door het eten, wanneer je er niet uitkomt in de reguliere zorg. Wanneer je vaak en snel ziek of verkouden bent. Wanneer je last hebt van prikkelbare darmen, CU, Crohn of een andere darmziekte.

In overleg kijken we welk onderzoek het beste past.


Pre-screening uitgebreid plus IgE totaal

€170 (het onderzoek alleen kost €114.67 )

Inclusief online anamnese, vragenlijst, analyse van de resultaten en het aanvragen van eventuele vervolgonderzoeken. Toelichting en advies voor 1 uur

 

Wanneer?

Als er een vermoeden is van een voedselintolerantie. Is er veel sprake van diarree of buikpijn of andere spijsverteringsklachten dan kan het in kaart brengen van een eventuele voedselintolerantie of allergie interessant zijn. Deze screening is een perfecte uitgebreide basis om mee te starten. Als blijkt dat in 1 of meer groepen een intolerantie aanwezig is ga je die vervolgens verder onderzoeken. Bijvoorbeeld melk- en eieren,  granen- en noten, vlees en vis of in de groep groente en fruit. 

Ik heb er al veel verrassende intoleranties uitgehaald wat enorm veel resultaat oplevert als je daarmee stopt. 


Histamine-onderzoek

48.22 voor alleen het onderzoek

Histamine onderzoek kan een onderdeel zijn bij een basisscreening van de darm als daar een vermoeden voor is. Maar ook wanneer er vermoeden is van parasieten, maagbacterie,  voedselintoleranties en allergieën.

Wanneer?

Histamine kan veel klachten veroorzaken, de meest bekende is hooikoorts. Maar daarnaast ook opvliegers, rode wangen, stijging adrenaline, oedeem van huid en slijmvliezen, rode bultjes, jeuk, migraine, hoofdpijn, slechter geheugen, allergische astma, verkeerd honger- en dorstgevoel, verandering lichaamstemperatuur en bloeddruk, gedragsveranderingen etc.