2PowerOutdoor groepstraining

 

2Power traint altijd buiten

Bewegen is gezond en houd je vitaal.  Doe je mee?

Steeds meer mensen willen buiten bewegen. En dat is geweldig. Want de buitenlucht is geneeskrachtige lucht voor je lichaam en je geest.
Daarom blijft 2Power lekker buiten trainen. Zowel de krachttraining als het powerwalken is voor iedereen geschikt. Omdat ik ook personal trainer ben kan ik de trainingen makkelijk aanpassen aan je eventuele blessures of ongemakken. 

Krachttraining

Krachttraining zonder rennen, sprinten en jumpen. Al sinds 2018 in de speeltuin van de Vijverwijk in Veghel met iedere keer een ander programma. Die afwisseling wordt erg gewaardeerd. En regent het echt heel hard dan gaat de training online. Ook mag je inhalen bij een van de andere trainingen van 2Power. 

Wanneer?

Om maandagen en donderdagen van 08.30 - 09.30 uur

 

Powerwalken

Op maandag zijn we met een gezellige groep vrouwen door en rondom Veghel aan het powerwalken. Iedere keer een andere route wat het erg leuk maakt. We powerwalken gemiddeld 5-6 km per uur met tussendoor krachtoefeningen. We hebben een aantal startlocaties in Veghel, zodat we veel verschillende routes kunnen lopen. Heb je zin om je hierbij aan te sluiten? Gezellig, kom erbij. 

Wanneer?
maandag 19.00 - 20.30 uur 

Meer informatie over Powerwalktrainingen vind je hier. 

Alle informatie over de data, tijden en kosten en het aanmelden vind je hier.