Voeding

Zelf houd ik erg van eten en koken. Mijn quilty pleasure is helaas suiker. Dat probeer ik dan zo goed mogelijk te beperken opdat ik het kan volhouden en de rest zorg ik voor 2 groente momenten per dag en andere gezonde keuzes. Zo kan ik het volhouden. Mijn allerlekkerste rijstevlaai nooit meer eten? Nee, niet voor mij. Maar juist dan wel de allerlekkerste en af en toe.

Het doel is om jouw voeding en eetmomenten zo gezond mogelijk te krijgen, zodat het nog steeds bij je past en je het altijd vol kan houden. Je hele leven lang. Zo help ik bijvoorbeeld een klant met bourgondisch afvallen. Ik kan je helpen met recepten, maar met een aantal goede tips kom je ook ver op internet.

 

Voeding is een belangrijke basis voor een goede gezondheid. Wil je meer energie, je langetermijngezondheid verbeteren en/of je vetverbranding stimuleren? Beter slapen, minder opvliegers, afvallen of fris wakker worden? Met je voeding kun je heel veel.

Bij 2Power werken we op maat. Afhankelijk van je meetresultaten, je leefstijl en je doelen maken we een plan op maat. Niet voor de komende weken, maar stapsgewijs richting een plan voor levenslang.  

Voeding is een onderdeel van het plan als je 

  1. wilt weten welke voeding gezond voor je is. 
  2. sportieve doelen hebt die je wilt behalen.
  3. ontlastingsonderzoek hebt gedaan om je spijsvertering in kaart te brengen. 
  4. komt met klachten en deze wilt oplossen.
  5. als je wilt werken aan een gezondere leefstijl voor nu en later.

 

Wordt voeding uitgebreid onder de loep genomen dan gaan we als volgt te werk

  1. Voedingsanalyse

    In deze analyse gaan we in op voeding, evt. aangevuld met een lichaamsmeting of doormeting op vitaminen/mineralen. Aan de hand van de resultaten en het gesprek ga je zelf je doelen stellen om aan te werken. Ik help je daarbij. We werken NIET met diëten, maar met kleine stapjes op de ladder van 100% gezond. Een leefstijl- en voedingsanalyse duurt 90-120 minuten. Je krijgt informatie waar je zelf mee aan de slag gaat.

  2. Begeleiding na de start

Na de voedingsanalyse kan ik je begeleiden naar meer fitheid door je leefstijl aan te passen. Je gaat aan de slag met je voeding en indien nodig en gewenst kunnen we ook gebruik maken van supplementen. Ook hier werk ik met een uurtarief. De tijd die ik met je bezig ben betaal je. Niet meer, niet minder. Of het nu telefonisch, online, live of per mail is. 

Kosten

Uurtarief is €90  incl 21% BTW