2Power Life

 

Leefstijl en vitaliteit is meer dan alleen voeding, beweging en ontspanning. Ook andere factoren zijn van invloed op hoe fit wij ons mentaal en fysiek voelen. Ik laat me inspireren door het Integraal Balansmodel. Alle mogelijke factoren van invloed op hoe je je voelt en wat je doet, of juist niet doet, komen terug in een van de weergegeven dimensies.

Integraal Balansmodel

Mentaal

Dat wat jij denkt of gelooft, helpt jou dat wel of belemmert het jou in wat je denkt, wilt of doet? Weet jij niet veel meer dan dat je denkt dat je weet?

Emotioneel

Door welke emoties laat je je leiden? Hoe reageer jij op anderen en zij op jou? Wat trek jij je wel of niet aan van wat anderen zeggen of doen?

Fysiek

Hoe sterk voel je je? Heb je voldoende energie of voel je je moe en futloos? Eet je wel goed en slaap je wel voldoende? Sport en beweeg je voldoende of zit je vooral heel veel?

Innerlijk

Klinkt zweverig, maar is heel ‘aards’. Wat vind jij belangrijk, waar ben jij goed in en waar word jij écht blij en gelukkig van?

Daadkracht

Heb jijzelf de touwtjes in handen over  je eigen leven? Weet je prioriteiten te stellen en ga je wel recht op je doel af?

Bovenstaande factoren hebben invloed op wat jij doet. Hoe jij je leven inricht, welke baan je kiest en of je tijd en energie steekt in je gezondheid bijvoorbeeld. Doordat deze dimensies elkaar continu beïnvloeden kan een probleem of situatie zich voordoen in de ene dimensie, maar een oorzaak hebben in een andere. Ik begeleid je door alle dimensies die van invloed zijn. Voor jou is dit een hele ontdekkingstocht en voor mij de garantie dat alle factoren die van invloed kunnen zijn, bij jou onder de aandacht komen.

Wat doet 2Power

Daadkrachtig zijn betekent ook dat je actie onderneemt om professionele hulp in te schakelen. Ik help je met het onderzoeken van jouw hulpvraag. Wat is er precies aan de hand, in welke dimensies liggen de oorzaken en, meest belangrijk, wat kun je eraan doen? Ik help je de puzzelstukken in elkaar schuiven zodat je zo snel mogelijk op weg kunt richting je doel om dit zo efficiënt mogelijk te bereiken. Jij staat aan het roer, ik help je op je pad.