WAT BEWEEGT JOU?

Bewegen zit er van jongs af aan al in bij mij. Hele dagen was ik aan het sporten: turnen, tennis, korfbal, jazz-ballet, noem maar op. Mij kan je overal blij mee maken. Vooral als het buiten is.

 

Wat doe jij aan beweging?

Het doel is om jouw manier van leven en bewegen en zitten in kaart te brengen en te kijken waar je wat kan verbeteren. Het gaat om meer bewegen maar zeker ook om anders bewegen en zo ook om minder zitten en anders zitten.

Als we in kaart hebben hoeveel je beweegt en zit ten opzichte van de norm dan zien we welke verbeteringen nodig zijn. En met die kansen gaan we aan de slag.

 

Heb je een sportieve uitdaging?

Een klant vroeg mij om ervoor te zorgen dat hij minder moe over de finish kwam dan andere jaren. Een leuke uitdaging, dus zijn we aan de slag gegaan. Na een grondige analyse, hebben we de mogelijkheden besproken. Vervolgens maak je keuzes waarmee je aan de slag gaat. Het fijne is dat de doelstelling is bereikt, waar zowel ik als jij erg blij van worden. 

Een sportieve uitdaging is natuurlijk niet alleen bewegen. Het gaat hierbij ook om mentale aspecten, voeding, slaap en een gedegen voorbereiding. 

Wil je graag onder begeleiding meer bewegen en je doelen halen?

Dat kan. Ik heb klanten die ik 1 tot 2x per week individueel begeleid met trainen. Van powerwalken tot krachttraining, van buiten tot in de fitnessruimte van de klant. Om dit te kunnen doen start ik met een houdings- en beweeganalyse en maak ik een trainingsplan op maat. 

 

Hoe gaan we te werk?

Als eerste gaan we aan de slag met jouw doel. Wat is je doel? Wat wil je bereiken? Wat verwacht je van mij?

En dat doel gaan we bij de kop pakken met als uitdaging om het te halen. 

En ik help je daar bij. 

Een houdings- en bewegingsanalyse kan tot de mogelijkheden behoren, net als een voedingsanalyse, een doormeting en het meten van andere lichaamsfuncties. 

Vervolgens formuleer ik aan de hand daarvan een plan, wat ik met je bespreek. En daar gaan we stap voor stap mee aan de slag.

Kosten

Ik werk met een uurtarief van € 70,00 incl. 21% BTW voor individuen en excl 21% BTW voor bedrijven.

Reiskosten buiten Veghel a € 0,19 per km.

Interesse? Meld je hier aan voor vrijblijvende informatie.