HCK® MICROVOEDINGSSTOFFEN

 

HCK® microvoedingsstoffen (supplementen) zijn kwalitatief hoogwaardige vitamines, mineralen, sporenelementen en bioflavonoiden in granulaatvorm. Er zijn meer dan 60 verschillende (natuurlijke) ingrediënten beschikbaar.

 

HCK® staat voor Hydro Cell Key. Elke Microvoedingsstof wordt middels een speciaal (gepatenteerd) proces ingebed in Guar (Ballaststof) en verkrijgt hierdoor de onnavolgbare en exclusieve voordelen;

  • Gegarandeerde optimale verdeling
  • Gereguleerde afgifte (retard-effect)
  • Geen verstoring tussen de microvoedingsstoffen onderling. (Antagonisme)

In tegenstelling tot andere vitaminepreparaten is bij HCK® een bepaalde verteringsenergie nodig, zoals bijvoorbeeld ook bij groente en fruit het geval is, om de micro voedingsstoffen beschikbaar te maken. Dit zorgt voor een natuurlijke en optimale resorptie in de dunne darm.

HCK® microvoedingsstoffen vormen de basis van elk persoonlijk samengesteld HCK Recept en zijn daarnaast deels ook verwerkt in de gestandaardiseerde Provisan® producten.
HCK® Microvoedingsstoffen worden geproduceerd en samengesteld in Zwitserland

HCK® microvoedingsstoffen op maat bestellen

De HCK® microvoedingsstoffen op maat zijn uniek in de wereld. Als geen ander zijn zij in staat om speciaal op uw situatie en behoefte vitamines, mineralen, sporenelementen, aminozuren etc. samen te stellen en onder uniek recept nummer voor te bereiden. Geen losse potjes en pillen, maar alles wat u nodig heeft op één eetlepel!

Het aanvragen van een recept op maat kan via 2Power. U ontvangt een vragenlijst die u mag invullen, waarna er een recept wordt gemaakt.

Individueel samengestelde HCK® recepten op maat zijn mogelijk vanaf Euro 2,50 per dag. Omdat recepten individueel worden bereid in Zwitserland dient u rekening te houden met een gemiddelde levertijd van 1-2 weken. Het her-reguleren van uw stofwisseling is een proces dat tenminste vier maanden in beslag neemt. Individueel samengestelde recepten zijn minimaal voor 60 dagen. Neem contact op met 2Power voor meer informatie, een afspraak of een bestelling