Supplementen

 

Supplementen kunnen een onderdeel zijn van mijn advies. De combinatie van klachten, leefwijze, bioresonantie, medicatie die je slikt en eventuele onderzoeken bepalen of je supplementen nodig hebt en welke.  Met dit advies kun je zelf je supplementen aanschaffen of kan ik dat voor je doen. Niet alles is zelf aan te schaffen maar in ons gesprek zal dat vanzelf duidelijk worden. 

Te veel aan vitaminen en mineralen is niet goed en te weinig ook niet. Slik dus niet zomaar van alles en nog wat. Laat je goed adviseren. En een tijdje stoppen met supplementen is ook aan te bevelen, net als afwisseling. 

Ik werk met merken als Vitakruid, en Vitals. En met de supplementen van RPSH die voornamelijk worden ingezet voor het verbeteren van je darmen en je immuunsysteem. Hier heb ik geen voorraden van, maar kan ik voor je bestellen. Daarnaast heb ik, vind ik zelf, de beste Omega 3 olie die goed is voor hersenen, hart- en vaten en de rest van het lichaam. Deze heb ik altijd op voorraad.

 

Daarnaast werk ik met HCK-korrels. Dit is helemaal geweldig. Alles wat je nodig hebt krijg je in de juiste hoeveelheid in een pot geleverd, in korrelvorm. Het werkt erg goed en je krijgt per vitamine/mineraal/etc de hoeveelheid die jouw lichaam nodig heeft. Dit kan op maat na het invullen van een digitale vragenlijst of na het aanvragen van een pre-scan van je spijsverteringskanaal/darmen. 

 

Korting op supplementen van Vitakruid

Met de kortingscode 2Power10 krijg je 10% korting op je eigen bestelling bij Vitakruid. Je kan hier de producten bestellen die je geadviseerd zijn door mij maar je kan hier ook een Vitamine-test doen.