Darmen en werkwijze 2Power

 

We hebben een kennismakingsgesprek waarin jij je wensen en eventuele klachten aangeeft. Op basis daarvan bepalen we samen hoe we verder gaan. Hieronder leg ik je uit hoe dat in zijn werk gaat.

1. Je vult een vragenlijst in of ik verzamel in het kennismakingsgesprek de nodige informatie om vast te stellen welk onderzoek bij je past. Dat kan leiden tot een ontlastingsonderzoek, bloedonderzoek of urine-onderzoek. Voor het ontlastingsonderzoek kan ik adviseren om als eerste een basisscreening te doen om aan de hand van de uitkomst te bepalen hoe we verder gaan. Maar ook kan ik adviseren om direct een uitgebreide screening te doen. De kosten voor het onderzoek zijn voor jou, wat kan variëren van €160 tot €550. 

2. De informatie uit de vragenlijst gebruik ik om mogelijke oorzaken in kaart te brengen. Hiermee wordt vervolgens het onderzoek bepaald. Als de uitslag van het onderzoek binnen is ga ik aan de slag. Dan koppel ik mijn voorbereiding aan de uitkomst van het onderzoek. Als de oorsprong van je klachten duidelijk is dan volgt er ook een advies. Is de oorsprong nog niet duidelijk en is vervolgonderzoek nodig dan bespreek ik dat met je. 

3. Vervolgens hebben we een (online) afspraak om alle bevindingen te bespreken. Deze ontvang je ook in een samenvatting in begrijpelijke taal. Je krijgt hierbij meteen adviezen op het gebied van voeding en beweging (en ontspanning) en indien nodig supplementen. Ben je bij mij op kantoor dan krijg je meteen een doormeting met een bioresonantie-apparaat om zo nog meer verbanden te kunnen leggen. 

4. Na ons gesprek kun je nadenken over het vervolg. Wat ga je opvolgen en welke supplementen wil je eventueel toevoegen. Ga je daarmee verder dan hebben we gedurende een jaar nog contact zodat ik je kan ondersteunen bij de supplementen, voeding en beweging.

 

Je betaalt mij voor de uren die we samen invullen en voor de analyse incl samenvatting. Afhankelijk van de complexiteit en grootte van het onderzoek kost de analyse 2-3 uur. 

 

Kosten

Uurtarief is €90,00  incl 21% BTW

 

Pre-scan

Steeds meer klanten komen bij mij voor een pre-scan. Een uitgebreid ontlastingsonderzoek (incl vragenlijst) via IABC Colon waarbij veel parameters worden onderzocht. Hiermee breng je je hele spijsverteringskanaal in kaart (goede en slechte bacterien, gisten, schimmels, parasieten, lekkende darm, je afweer, de maagbacterie en tumormarkers). Je krijgt dan ook een mooi en uitgebreid boekwerk met veel informatie en tips. Ook krijg je een beknopte en heldere samenvatting met de nodige tips van mij. 

Persoonlijk vind ik dit een goede keuze. Ik heb er al veel uitgehaald, ondanks dat mensen geen klachten hebben.

Een paar keer al heb ik de maagbacterie eruit gehaald. Als de maagbacterie actief is dan wordt dat zichtbaar in dit onderzoek. Een actieve maagbacterie kan leiden tot een maagzweer en op lange termijn tot maagkanker. Met een goede supplementenkuur kan de maagbacterie bestreden worden.

Datzelfde geldt voor de tumormarkers. Dat zijn een drietal onderzoeksmarkers die aangeven dat er iets in de darm niet in orde is. Bijvoorbeeld dat er een poliep zit of dat er darmkanker aanwezig is. Deze markers geven eerder aan dat er iets mis is dan in de reguliere onderzoeken waarbij er naar bloed in de ontlasting wordt gekeken. Ook deze marker heb ik er al een paar keer uitgehaald, waarbij het om een poliep ging. En een poliep moet eruit omdat dit op lange termijn ook kan leiden tot darmkanker. 

Ik ben fan van een pre-scan van het spijsverteringskanaal

 

Tuinieren

De darmen weer in orde krijgen lijkt op tuinieren.

Eerst verwijderen we het onkruid, alles wat slecht is ontdoen we van het lichaam

Vervolgens gaan we de bodem voeden en klaar maken voor de nieuwe bloemen. Hiermee ga je de darmen voorbereiden op het toevoegen van goede bacterien en andere stoffen.

Tot slot ga je zaaien en kan de boel groeien. De laatste fase brengt je darmen weer in balans en op orde