HCK® microvoedingsstoffen

HCK® microvoedingsstoffen (supplementen) zijn kwalitatief hoogwaardige vitamines, mineralen, Sporenelementen, en bioflavonoiden in granulaatvorm. Er zijn meer dan 60 verschillende (natuurlijke) ingrediënten beschikbaar.

HCK® staat voor Hydro Cell Key. Elke Microvoedingsstof wordt middels een speciaal (gepatenteerd) proces ingebed in Guar (Ballaststof) en verkrijgt hierdoor de onnavolgbare en exclusieve voordelen;

  • Gegarandeerde optimale verdeling
  • Gereguleerde afgifte (retard-effect)
  • Geen verstoring tussen de microvoedingsstoffen onderling. (Antagonisme)
Retard-effect

In tegenstelling tot andere vitaminepreparaten is bij HCK® een bepaalde verteringsenergie nodig, zoals bijvoorbeeld ook bij groente en fruit het geval is, om de micro voedingsstoffen beschikbaar te maken. Dit zorgt voor een natuurlijke en optimale resorptie in de dunne darm.

HCK® microvoedingsstoffen vormen de basis van elk persoonlijk samengesteld HCK Recept en zijn daarnaast deels ook verwerkt in de gestandaardiseerde Provisan® producten.
HCK® Microvoedingsstoffen worden geproduceerd en samengesteld in Zwitserland

HCK® microvoedingsstoffen op maat bestellen

De HCK® microvoedingsstoffen op maat zijn uniek in de wereld. Als geen ander zijn zij in staat om speciaal op uw situatie en behoefte vitamines, mineralen, sporenelementen, aminozuren etc. samen te stellen en onder uniek recept nummer voor te bereiden. Geen losse potjes en pillen, maar alles wat u nodig heeft op één eetlepel!

Het aanvragen van een recept op maat kan via 2Power. U ontvangt een vragenlijst die u mag invullen, waarna er een recept wordt gemaakt.

Individueel samengestelde HCK® recepten op maat zijn mogelijk vanaf Euro 2,50 per dag. Omdat recepten individueel worden bereid in Zwitserland dient u rekening te houden met een gemiddelde levertijd van 1-2 weken. Het her-reguleren van uw stofwisseling is een proces dat tenminste vier maanden in beslag neemt. Individueel samengestelde recepten zijn minimaal voor 60 dagen.

 

Afval programma dat bij je past!

Doe je mee?

Intermittent Fasting, Keto of bewuste keuzes die bij je passen. Voor 9 weken maak je een keuze die bij je past. 6 Weken heb je de mogelijkheid voor intensieve begeleiding. Je wordt iedere 3 weken doorgemeten.

Voor wie?

Het is een programma dat geschikt is voor iedereen. Wil je in balans komen? Ben je vermoeid? Andere vage klachten? Wil je graag wat afvallen? Wil je graag buikvet verliezen? Dan ben je aan het juiste adres.

Start in januari of februari en ontvang je korting.

Informatie en startbijeenkomst, inclusief uitgebreide meting. Daarnaast ga je met informatie naar huis voor de komende 6 weken.

  • Je ontvangt e-mails van 2Power met informatie.
  • Je deelt je ervaringen en vragen met 2Power.
  • Iedere ochtend doe je een urinetest en houd je de resultaten bij.
  • Via e-mail word je iedere week gecoacht.
  • Bij moeilijke momenten of dringende vragen is er contact via de app of telefoon.
  • Het belangrijkste doel is dat je het goed doorloopt en het volhoudt.

Bijeenkomst met uitwisselen van ervaringen, meting en conclusie.

Na 9 weken nogmaals een mogelijkheid voor een meting.

Kosten

3x bijeenkomst, metingen, materialen en coaching: Van €485 voor €275.

Wil je meedoen? Meld je dan aan door een mail te sturen naar info@2power.nl Je ontvangt dan meer informatie over de eerste bijeenkomst en de factuur.

Inschrijving Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle nieuws over Vitaliteit & gezonde leefstijl

schrijf u dan nu in voor de 2Power Nieuwsbrief.