Omega 3

Omega 3 olie, de basis voor ieders lichaam

Gun jezelf gezondheid en voeg deze voeding standaard toe aan je voedingspatroon!

Natural Arctic Oil is een uniek product. De olie bevat een zeer hoge dosis natuurlijke vorm van omega-3 DHA met een hoge opname in het lichaam. De basis voor onze cellen in lichaam en hersenen.

Omega 3 kent verschillende molecuulstructuren, waarvan DHA de langste is en het belangrijkste. Omega 3 speelt een grote rol in veel processen in ons lichaam, zoals gezonde hersenfunctie, oogfunctie en centraal zenuwstelsel. Maar ook een soepel celmembraan wat voor alle cellen van belang is.

Naast omega-3 bevat het product extra virgine, koudgeperste olijfolie (omega-9), vitamine D3 en vitamine E. Deze toegevoegde ingrediënten hebben in combinatie met omega-3 in veel processen in het lichaam een bevorderende werking op de gezondheid.

De oxidatie waarde van het product, aangeduid met TOTOX is een van de laagste. Dit betekent dat er een lage oxidatie is wat van invloed is op de kwaliteit en puurheid van het product. De Arctic Omega 3 Olie heeft een TOTOX waarde tussen de 6-8, wat erg laag is. Een hoge TOTOX waarde kan zelfs schadelijks zijn voor het lichaam.

Waarom

De balans in de voeding is tegenwoordig ver te zoeken. De meeste mensen hebben enorme disbalans tussen omega-6 en omega-3 vetzuren, gemiddeld 25:1. Deze ratio is een cruciale biomarker voor je gezondheid, omdat een te hoge omega-6/3 ratio in ons lichaam leidt tot een verminderd vermogen van de cellen om voedingstoffen op te nemen en afvalstoffen uit te scheiden en dat is precies de basis van onze stofwisseling.

Daarnaast dienen omega-6 en omega-3 in balans te zijn om ontstekingen in het lichaam goed onder controle te houden en te reguleren. Omega-6 is namelijk een natuurlijke “ontsteker” en omega-3 een natuurlijke “onstekingsremmer”.

Bloedtest

In de reguliere bloedtesten bij de huisarts wordt de omega 3/6 ratio niet gemeten, terwijl dit een cruciale biomarker is voor gezondheid, het is namelijk het fundament waarvan alle processen in het lichaam afhankelijk zijn. Daarnaast geeft de omega-3 index een indicatie van de DHA aanwezigheid, omdat zowel EPA als DHA wordt gemeten. Een lage index duidt in de meeste gevallen tevens op een te lage DHA.

Natural Arctic Oil biedt bij het product een unieke vingerprik bloedtest aan, die eenvoudig thuis kan worden gedaan zonder medische begeleiding. De test is anoniem en kan zelfstandig voor analyse naar een onafhankelijk lab in Oslo worden gestuurd (VITAS AS). Binnen circa 3 weken kun je de resultaten online bekijken door je unieke ID code in te geven, waarna het analyse rapport verschijnt met je omega-3 index en omega 6/3 ratio.

Bestellen

Natural Arctic Oil is te bestellen bij 2Power. Een fles bevat 200 ml en gaat gemiddeld een maand mee. Vul onderaan het formulier in als u een bestelling wilt plaatsen of een vraag heeft over deze producten.

Prijzen

Optimaalpakket: 8x Natural Arctic Oil en 1 VITAS-test van €377 voor €290 

Voordeelpakket: 6x  Natural Arctic Oil van €240 voor €215

Natural Arctic Oil per stuk €39.95

VITAS-test €60 incl. 21% BTW

NB Prijzen zijn incl. BTW. De verzendkosten worden in rekening gebracht. Bezorgen of ophalen in Veghel is gratis.

Abonnement

Het is mogelijk om een abonnement te nemen op de Natural Arctic Oil. Hiervoor wordt de periode voor 6-8 flessen met u afgestemd, waardoor u altijd een juiste voorraad heeft.

Inschrijving Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle nieuws over Vitaliteit & gezonde leefstijl

schrijf u dan nu in voor de 2Power Nieuwsbrief. 

Loading