Hoe 2PowerWalk je gezonder, fitter en vitaler maakt

Hoe 2PowerWalk je gezonder, fitter en vitaler maakt

Start2PowerWalk is een groot succes en krijgt een vervolg. 2Power, Elsbeth Slippens-Heuver, heeft als doel om zoveel mogelijk mensen vitaal te krijgen. In het afgelopen jaar is er een begin gemaakt met 2PowerWalk met als resultaat vele tevreden klanten die zich fitter en vitaler voelen. Bij het Powerwalken staan bewegen, voeding, mind, aandacht voor jezelf en ontspanning centraal. Het is wandelend sporten wat voor veel mensen een uitkomst kan zijn. Het Powerwalken is laagdrempelig en voor iedereen geschikt. Met Start2PowerWalk is het voor iedereen mogelijk te werken aan een ‘vitalere versie van jezelf’. Vanaf 26 augustus gaan de trainingen weer van start.
“Door de trainingen ben ik bewuster gaan lopen, de uitleg was erg goed. Ik wandelde al veel en pas nu regelmatig de technieken toe.” 2Power-klant Ine

Start2PowerWalk: Wil je kennismaken met powerwalken dan kan dat met Start2PowerWalk waarbij je in 5 trainingen het powerwalken onder de knie krijgt. Start dinsdag 27 augustus 19.30 uur Julianapark Veghel.

Stay2PowerWalk: Begin je met bewegen of ben je herstellende dan kun je meedoen aan de Stay2PowerWalk waarbij het tempo 3-5 km per uur is. Start maandag 26 augustus 10.00 uur Pieter Brueghelhuis Veghel.

Fast2PowerWalk: Ben jij iemand die in een tempo van 6 km per uur kan wandelen dan krijg je genoeg uitdaging bij Fast2PowerWalk. Start maandag 26 augustus 19.30 uur Veghel.

2PowerOutdoor: Het is belangrijk om je spieren krachtig te houden. Dat kan bij de buitentrainingen van 2Power. Start maandag 26 augustus 08.30 uur Vijverwijk Veghel.

Wil je meedoen met de trainingen van 2Power? Meld je dan aan bij Elsbeth via www.2power.nl, info@2power.nl of via 06-16082363.Over de auteur

Elsbeth Slippens administrator

Geef een reactie

 

Afval programma dat bij je past!

Doe je mee?

Intermittent Fasting, Keto of bewuste keuzes die bij je passen. Voor 9 weken maak je een keuze die bij je past. 6 Weken heb je de mogelijkheid voor intensieve begeleiding. Je wordt iedere 3 weken doorgemeten.

Voor wie?

Het is een programma dat geschikt is voor iedereen. Wil je in balans komen? Ben je vermoeid? Andere vage klachten? Wil je graag wat afvallen? Wil je graag buikvet verliezen? Dan ben je aan het juiste adres.

Start in januari of februari en ontvang je korting.

Informatie en startbijeenkomst, inclusief uitgebreide meting. Daarnaast ga je met informatie naar huis voor de komende 6 weken.

  • Je ontvangt e-mails van 2Power met informatie.
  • Je deelt je ervaringen en vragen met 2Power.
  • Iedere ochtend doe je een urinetest en houd je de resultaten bij.
  • Via e-mail word je iedere week gecoacht.
  • Bij moeilijke momenten of dringende vragen is er contact via de app of telefoon.
  • Het belangrijkste doel is dat je het goed doorloopt en het volhoudt.

Bijeenkomst met uitwisselen van ervaringen, meting en conclusie.

Na 9 weken nogmaals een mogelijkheid voor een meting.

Kosten

3x bijeenkomst, metingen, materialen en coaching: Van €485 voor €275.

Wil je meedoen? Meld je dan aan door een mail te sturen naar info@2power.nl Je ontvangt dan meer informatie over de eerste bijeenkomst en de factuur.

Inschrijving Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle nieuws over Vitaliteit & gezonde leefstijl

schrijf u dan nu in voor de 2Power Nieuwsbrief.