Hoe 2PowerWalk je gezonder, fitter en vitaler maakt

Hoe 2PowerWalk je gezonder, fitter en vitaler maakt

Start2PowerWalk is een groot succes en krijgt een vervolg. 2Power, Elsbeth Slippens-Heuver, heeft als doel om zoveel mogelijk mensen vitaal te krijgen. In het afgelopen jaar is er een begin gemaakt met 2PowerWalk met als resultaat vele tevreden klanten die zich fitter en vitaler voelen. Bij het Powerwalken staan bewegen, voeding, mind, aandacht voor jezelf en ontspanning centraal. Het is wandelend sporten wat voor veel mensen een uitkomst kan zijn. Het Powerwalken is laagdrempelig en voor iedereen geschikt. Met Start2PowerWalk is het voor iedereen mogelijk te werken aan een ‘vitalere versie van jezelf’. Vanaf 26 augustus gaan de trainingen weer van start.
“Door de trainingen ben ik bewuster gaan lopen, de uitleg was erg goed. Ik wandelde al veel en pas nu regelmatig de technieken toe.” 2Power-klant Ine

Start2PowerWalk: Wil je kennismaken met powerwalken dan kan dat met Start2PowerWalk waarbij je in 5 trainingen het powerwalken onder de knie krijgt. Start dinsdag 27 augustus 19.30 uur Julianapark Veghel.

Stay2PowerWalk: Begin je met bewegen of ben je herstellende dan kun je meedoen aan de Stay2PowerWalk waarbij het tempo 3-5 km per uur is. Start maandag 26 augustus 10.00 uur Pieter Brueghelhuis Veghel.

Fast2PowerWalk: Ben jij iemand die in een tempo van 6 km per uur kan wandelen dan krijg je genoeg uitdaging bij Fast2PowerWalk. Start maandag 26 augustus 19.30 uur Veghel.

2PowerOutdoor: Het is belangrijk om je spieren krachtig te houden. Dat kan bij de buitentrainingen van 2Power. Start maandag 26 augustus 08.30 uur Vijverwijk Veghel.

Wil je meedoen met de trainingen van 2Power? Meld je dan aan bij Elsbeth via www.2power.nl, info@2power.nl of via 06-16082363.Over de auteur

Elsbeth Slippens administrator

Geef een reactie

Inschrijving Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle nieuws over Vitaliteit & gezonde leefstijl

schrijf u dan nu in voor de 2Power Nieuwsbrief. 

Loading