Workshops en lezingen

Workshop Fitter Vitaler Slanker-Leven

Wil jij samen met vriendinnen, collega’s of andere bekenden een leuke en leerzame activiteit beleven, waarbij je na afloop weet hoe jij een fitter, vitaler en slanker leven kunt leiden? En wil je weten hoe je ook daadwerkelijk de aanpassingen in leefstijl kunt organiseren? Dat kan met een Workshop fitter, vitaler & slanker leven.

Heb je een groepje van minimaal 6 personen dan kunnen we een datum inplannen wanneer het uitkomt.

Meer informatie vind je hier.

Lezing de basis van vitaliteit

Vitaliteit, je hoort en leest er overal over. Maar wat is dat nu eigenlijk? En wanneer ben je vitaal? Hoezo in balans? Hoe kan ik zelf kijken naar mijn eigen vitaliteit en kan ik zelf stappen ondernemen om te verbeteren?
Dat leer je in de lezing de basis van vitaliteit. De basis van vitaliteit is een lezing met informatie over het balansmodel vitaliteit. Het is geschikt voor iedereen die interesse heeft in dit onderwerp. Of voor mensen die stappen willen zetten maar het moeilijk vinden om te beginnen. Of voor een gezellig en leerzaam uitje met vriendinnen en/of vrienden.

Meer informatie vind je hier.

Workshop fysieke vitaliteit

Bij fysieke (lichamelijke) gezondheid hebben we het over voeding, beweging (sport), rust, genetische aanleg, (chronisch) lichamelijke ziekte en mentale gesteldheid. Juist de combinatie van deze factoren maakt of jij je wel of niet ‘lekker in je vel’ voelt. Het is een informatieve, leerzame en interactieve bijeenkomst waarbij je ook aan de slag gaat met je eigen fysieke vitaliteit. Je stelt doelen en gaat na de workshop aan de slag met de realisatie ervan.

Meer informatie vind je hier.

Lezing Leefstijl en (preventie van) kanker

Kanker raakt ons allemaal. Ongeveer een op de drie Nederlanders krijgt gedurende z’n leven te horen dat hij of zij kanker heeft. Hoewel we redelijk veel weten over de rol van voeding en leefstijl bij het ontstaan van kanker, weten we veel minder over de rol van voeding en leefstijl na kanker. Welke adviezen kunnen we geven aan mensen die kanker hebben gehad? Wat is de rol van leefstijl na kanker?

Meer informatie vind je hier.

Workshop Gedachten in balans

Een van de 5 dimensies van vitaliteit is je IQ. Dit zijn je gedachten, overtuigingen, visie, kortom alles wat er in je hoofd afspeelt. Een vitaliteitsonderdeel die veel invloed heeft op de manier waarop jij naar zaken kijkt. Een onderdeel wat je ook uit balans kan halen.

Meer informatie vind je hier.

Reacties zijn gesloten.